Cremet pasta med rejer, squash og tomater. Hertil grønne bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 15 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 300 gramgrønne bønner
  • 200 gramfrosne rejer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet pasta med rejer, squash og tomater. Hertil grønne bønner.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og simpel pastaret med fuldkornspasta og rejer i en cremet sovs af Cremefine, snacktomater, squash og rejer. Serveret med friske grønne bønner som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 15 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 300 gramgrønne bønner
  • 200 gramfrosne rejer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl snacktomaterne og squashen. Riv squashen på den grove side af et rivejern og halver tomaterne.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snacktomaterne. Tilsæt squash og cremefine og lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

4. Imens sovsen simre: Skær enderne af de friske bønner. Kog dem sammen med pastaerne i ca. 5 minutter for at spare tid og strøm.

5. Vend rejerne i sovsen og bring i kog. Vend sovsen sammen med pastaen inden servering eller server hver for sig.

6. Server pastaretten i skåle og top evt. med friskhakket basilikum og citronsaft og grønne bønner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Ekstra smag: Vend friskhakket basilikum i pastaretten lige inden servering og top med citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre