Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker og simpel pastaret med fuldkornspasta og rejer i en cremet sovs af Cremefine, snacktomater, squash og rejer. Serveret med friske grønne bønner som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 15 stkcherrytomater
- 1 stksquash
- 400 grampennepasta med fuldkorn
- 2.5 dlcremefine 15%
- 300 gramgrønne bønner
- 200 gramfrosne rejer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl snacktomaterne og squashen. Riv squashen på den grove side af et rivejern og halver tomaterne.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og snacktomaterne. Tilsæt squash og cremefine og lad sovsen simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.4
Imens sovsen simre: Skær enderne af de friske bønner. Kog dem sammen med pastaerne i ca. 5 minutter for at spare tid og strøm.5
Vend rejerne i sovsen og bring i kog. Vend sovsen sammen med pastaen inden servering eller server hver for sig.6
Server pastaretten i skåle og top evt. med friskhakket basilikum og citronsaft og grønne bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Vend friskhakket basilikum i pastaretten lige inden servering og top med citronsaft.