Pitabrød med falafler, agurk og sprød salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 6 stkpitabrød
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 0.5 stkagurk
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med falafler, agurk og sprød salat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lune og lækre pitabrød med falafler, agurk, sprød salat og husets yndlingsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 6 stkpitabrød
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 0.5 stkagurk
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Varm en pande op med olivenolie og form små falafler med en teske. Steg falaflerne til de har en gylden overflade på begge sider.

2. Lun pitabrødene efter anvisningen på pakken.

3. Vend salatblandingen sammen med olivenolie, salt og peber.

4. Skyl agurken og skær den i skiver.

5. Server de lune pitabrød med falafler, agurk, sprød salat og husets yndlingsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende salaten sammen med olivenolie, salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre