Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker pastasalat hvor hele familien kan bygge deres helt egen favorit. Vi serverer pastasalaten med en simpel paprikadressing og kyllingespyd. Steg evt. kyllingespyddene på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornspastaskruer
- 10 stkcherrytomater
- 1 stkrød peberfrugt
- 200 gramfrosne ærter
- 0.5 stkicebergsalat
- 285 gramløse majs
- 280 gramkyllingefilet
- 2 dlcreme fraiche 18%
- 2 spskketchup
- 0.5 spskpaprika
- grillspyd
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl cherrytomater og peberfrugt. Fjern kernehuset fra peberfrugten og skær cherrytomater og peberfrugt ud efter eget ønske. Hæld kogende vand over ærterne så de tør op. Snit icebergsalaten fint og dræn majsene for væske. Kom alle ingredienserne i små skåle.3
Skær kyllingefileterne i strimler eller stykker så de passer på et spyd. Vend dem med olivenolie, salt og peber. Sæt kyllingestykkerne på spyd og steg dem på en pande eller fyr op under grillen.4
Imens kyllingespyddene steger: Rør en hurtig dressing af creme fraiche, ketchup og paprika og smag til med salt og peber.5
Server byg-selv pastasalaten med paprikadressing og kyllingespyd. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme grøntsagerne i små skåle.