Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig aftensmad med fyldte tortellini i flødesauce toppet med tomater og smuldret ost. Serveret med meloner i skiver som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 fedhvidløg
- 0.5 spsktørret oregano
- 2.5 dlkaffefløde
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 500 gramtortellini
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkmelon
- 75 gramsalatost i tern
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær hvidløg i små tern og steg det i lidt olivenolie i en lille gryde. Tilsæt herefter oregano, kaffefløde og smuldret grøntsagsbouillon og bring det hele i kog.2
Smag saucen til med salt og peber og lad den simre, imens du koger tortellinierne efter anvisningen på pakken.3
Skyl tomaterne og halver dem. Skær melonen i skiver. Smuldr salatosten og kom det hele i små skåle.4
Servér tortillinierne i dybe tallerkener toppet med flødesovs, smuldret ost, cherrytomater og melon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i skiver og halvere tomaterne.