Chicken tikka masala med ris. Hertil bagt blomkål.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 stkblomkål
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Chicken tikka masala med ris. Hertil bagt blomkål.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En super simpel og velsmagende tikka masala med kylling, ris og bagt blomkål som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 stkblomkål
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skær kyllingeinderfileter i mundrette bidder. Varm en dyb gryde op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Tilsæt tikke masala saucen og hakkede tomater og lad det simre.

3. Skyl og pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålsbuketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

4. Server chicken tikke masala med dampende varme ris og bagt blomkål som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med creme fraiche og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre