Max 15 min.: Frikadeller med pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 125 gramsukkerærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 35 gramrucola
  • 130 gramrød pesto
  • 125 grammozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller med pastasalat

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En nem opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Serveret med en hurtig pastasalat med sukkerærter eller grønne asparges, ærter og rucola vendt med pesto og mozzarella på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampennepasta med fuldkorn
  • 125 gramsukkerærter
  • 200 gramfrosne ærter
  • 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 35 gramrucola
  • 130 gramrød pesto
  • 125 grammozzarella
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Blancher sukkerærterne i 30-60 sekunder i spilkogende vand sammen med de frosne ærter. Overhæld herefter med koldt vand og skær sukkerærterne i fine strimler. Du kan også bruge grønne asparges i stedet for sukkerærter.

3. Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne.

4. Vend pasta, sukkerærter og ærter sammen med rucola og rød pesto og top med mozzarella. Smag til med salt og peber.

5. Server kalkun- og kyllingefrikadellerne sammen med pastasalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre