Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Super nemme sandwich hvor vi bruger stegt kylling fra gårsdagens kyllingespyd i en lækker kyllingesalat toppet med tomat, salat og sprød bacon. Hertil agurkestave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 100 grambacon i skiver
- stegt kylling
- 0.5 dlcreme fraiche 9 %
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 3 stktomater
- 0.5 stkicebergsalat
- 1 stkagurk
- 8 skivesandwichbrød m. kartoffel
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.2
Riv det stegte kyllingekød i strimler. Bland kødet med creme fraiche, mayo og karry og smag til med salt og peber.3
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Skyl agurken og skær den i stave. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.4
Stil alt på bordet i små skåle og på fade. Lad familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich med kyllingesalat, salat, tomat, bacon og agurkestave. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i skiver. De kan også røre kyllingesalaten sammen.