Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en simpel og lækker ret med ovnbagte kartoffeltern, friske grønne bønner, en færdiglavet tomatsauce og spejlæg på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 2 stkløg
- 300 gramgrønne bønner
- 400 gramfærdig pastasauce med hvidløg
- 6 stkæg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og pil skrællen af løgene. Skær kartofler og løg i små tern. Kom det hele i et ovnfast fad og vend det med lidt olivenolie, salt og peber. Bag det i ovnen i ca. 25 min.3
Skær enderne af de grønne bønner og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min.4
Hæld tomatsaucen op i en kasserolle og varm den op.5
Varm en pande op med olivenolie. Slå æggene ud på panden og steg spejlæggene som du bedst kan lide dem. Krydr med salt og peber.6
Server de ovnbagte kartoffeltern med friske grønne bønner, tomatsauce og spejlæg på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.
Ekstra smag: Top med skyllet friskklippet purløg.