Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
I dag har vi lavet en anderledes hotdog med kalve-grillsticks, hjemmesyltet spidskål og rødløg. Vi serverer hotterne med kartoffelkryds og edamamebønner. Du kan også bare bruge en almindelig god grillpølse. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramfrosne kartoffelkryds
- 280 gramkalvegrillsticks
- 0.5 stkspidskål
- 1 dleddike
- 0.5 dlsukker
- 0.5 tsksalt
- 4 stkpølsebrød
- 300 gramedamamebønner
- 1 stkrødløg
- ketchup
- dijonsennep
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 gradervarmluft. Bland de frosne kartofler med olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20 minutter, eller til de er sprøde.2
Steg grillsticksene på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det.3
Skær spidskål i tynde strimler. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog det op til sukkeret er blevet opløst og sluk herefter. Vend spidskålen i lagen og sæt blandingen på køl indtil det er spisetid.4
Lun pølsebrødene i ovnen eller på en brødrister.5
Tilbered edamamebønner som anvist på posen. Skær rødløgene i tynde ringe.6
Server grillsticks i pølsebrød med syltet spidskål, ketchup, sennep og løg på toppen. Du kan selvfølgelig også bare bruge lige præcis den topping, som du allerbedst kan lide.7
Server kartofler og edamamebønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege grillsticks. De kan også være med til at smage syltelagen til.