Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker hvid pizza med mascarpone, skiver af cherrytomater, rødløg og rucola. Serveret med majskolber og en salat af cherrytomater, agurk, rucola og oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspizzadej
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 100 grammascarpone
- 150 gramrevet ost
- 2 stkmajskolber
- 75 gramrucola
- 1 stkagurk
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl cherrytomaterne og skær halvdelen i skiver. Gem resten til salaten. Pil skrællen af rødløget, skær halvdelen i skiver og gem resten til salaten.3
Fordel mascarponen på pizzabunden og top herefter med cherrytomater i skiver, rødløg i skiver og revet mozzarella.4
Bag pizzaen i midten af ovnen i ca. 15 min.5
Imens pizzaen bager: Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i ca. 5-10 min.6
Skyl rucolaen og agurken. Skær resten af cherrytomaterne i kvarte, resten af rødløget i små tern og agurken efter eget ønske. Gem lidt af rucolaen til at toppe pizzaen. Vend alle grøntsagerne sammen med oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.7
Server den sprøde pizza toppet med rucola og salat og majskolber som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme topping på pizzaen.