Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Lækker aftensmad til de dage, hvor det skal være ekstra nemt: Sprøde kyllingedippers med sød dressing, som vi serverer med små hasselback kartofler og pæresalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 550 gramkyllingedippers
- 200 gramfrosne ærter
- 2 stkpære
- 70 gramsalatmix
- 90 gramolivenmix
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
- smør
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skrub kartoflerne. Skær små riller ned i kartoflerne uden at skære helt igennem. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og hæld lidt olivenolie, salt og peber over. Bag dem til de er gyldne - det tager ca. 30 min.2
Læg kyllingedippers på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20 minutter og hæld den medfølgende sauce i en skål.3
Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op og hæld herefter vandet fra. Skyl pærerne og skær dem i tern. Skyl salaten. Bland salaten sammen med pære, ærter, oliven og dressing efter eget valg.4
Server kyllingedippers med hasselback kartofler, sauce og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pære i tern og skære riller i kartoflerne.