Tarteletter med rejer, asparges og ærter. Hertil grønne bønner.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2.5 dlvand
  • 2 spskmajsstivelse
  • 270 gramhvide aspargessnitter
  • 500 gramgrønne bønner
  • 200 gramfrosne rejer
  • 100 gramfriske eller frosne ærter
  • 10 stktarteletter
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tarteletter med rejer, asparges og ærter. Hertil grønne bønner.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Tarteletter er en klassiker. Her har vi fyldt dem med en cremet sovs af rejer, asparges og ærter og serveret med grønne bønner som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2.5 dlvand
  • 2 spskmajsstivelse
  • 270 gramhvide aspargessnitter
  • 500 gramgrønne bønner
  • 200 gramfrosne rejer
  • 100 gramfriske eller frosne ærter
  • 10 stktarteletter
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Kom cremefine og vand i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.

2. Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt dem sovsen.

3. Skær enderne af de grønne bønner og kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min.

4. Tilsæt rejer og ærter og bring det hele i kog. Smag til med salt og peber.

5. Lun tarteletterne i ovnen og server dem med den cremede sauce med rejer, asparges og ærter og de grønne bønner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Ekstra smag: Top med dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre