Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Tarteletter er en klassiker. Her har vi fyldt dem med en cremet sovs af rejer, asparges og ærter og serveret med grønne bønner som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2.5 dlvand
- 2 spskmajsstivelse
- 270 gramhvide aspargessnitter
- 500 gramgrønne bønner
- 200 gramfrosne rejer
- 100 gramfriske eller frosne ærter
- 10 stktarteletter
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Kom cremefine og vand i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.2
Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt dem sovsen.3
Skær enderne af de grønne bønner og kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min.4
Tilsæt rejer og ærter og bring det hele i kog. Smag til med salt og peber.5
Lun tarteletterne i ovnen og server dem med den cremede sauce med rejer, asparges og ærter og de grønne bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Top med dild.