Kylling i fad med bulgur

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 280 gramkyllingefilet
  • 125 grammozzarella
  • 250 grambulgur
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i fad med bulgur

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En virkelig lækker og nem ret: Kylling i fad med en italiensk grøntsagsblanding, hakkede tomater og frisk mozzarella på toppen. Vi serverer retten med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 280 gramkyllingefilet
  • 125 grammozzarella
  • 250 grambulgur
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

3. Skær kyllingefileterne over på midten, så du får to flade kyllingebrystfileter pr. hele brystfilet. Krydr med salt og peber.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne et par minutter på hver side.

5. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, hæld tomatsaucen henover og fordel små stykker af mozzarella på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.

6. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

7. Server kylling i fad med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og bulgur i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre