Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En dejlig cremet sellerisuppe med kartofler, løg og cremefine. Serveret med æbletern og ristede hasselnødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 350 gramkartofler
- 1 stkknoldselleri
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 50 gramhasselnødder
- 4 stkæbler
- 2.5 dlcremefine 15%
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget. Skræl kartofler og knoldselleri. Skær det hele i grove tern. Kom løg, kartofler og knoldselleri i en dyb gryde. Tilsæt vand og bouillon og bring det i kog. Lad suppen simre i ca. 20 min.2
Imens suppen simrer: Rist hasselnødderne på en tør pande til de tager lidt farve. Hak dem groft.3
Skyl æblerne og skær dem i små tern.4
Blend suppen med en stavblender, tilsæt cremefine og smag til med salt og peber.5
Server suppen i skåle og top med æbletern og hasselnødder. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og hjælpe med at skære dem i små tern.