Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En simpel couscoussalat med agurk, peberfrugt, majs og rødløg serveret med laksefileter og en hurtig dressing af creme fraiche, citron og purløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 0.5 pottepurløg
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 stkcitron
- 1 stkrødløg
- 1 stkblandede peberfrugter
- 0.5 stkagurk
- 285 gramløse majs
- 450 gramlaksefileter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered couscousen efter anvisningen på posen og lad den køle af.2
Skyl purløget og hak det fint. Rør creme fraichen sammen med purløg og skyllet citronskal og smag til med citronsaft, salt og peber.3
Pil skrællen af rødløget, skyl peberfrugt og agurk og skær det hele i små tern. Dræn majsene for væde.4
Varm en pande op med olivenolie og steg laksefileterne på skindsiden. Krydr med salt og peber. Når laksen begynder at blive gyldenbrun på stegesiden, slukker du for blusset, vender laksen og lader den stege færdig på eftervarmen.5
Vend couscousen sammen med grøntsagerne, en god sjat olivenolie, salt og peber.6
Server couscoussalaten med laksefilet og citrondressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og røre dressingen sammen.