Hokkaidosuppe med rejer. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 7 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramPhiladelphia naturel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hokkaidosuppe med rejer. Hertil hvidløgsflute.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker cremet hokkaidosuppe med paprika, oregano og friskost toppet med stegte rejer og serveret med hvidløgsflute. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 7 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramPhiladelphia naturel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl hokkaidogræskaret, halver det og fjern kernerne med en ske. Skræl kartoflerne og pil skrællen af løget og hvidløget. Skær det hele i grove tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits paprikaen og grøntsagerne. Tilsæt vand, oregano og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 min.

3. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg rejerne. Krydr med salt og peber.

5. Blend suppen med en stavblender og tilsæt Philadelphia. Smag til med salt og peber.

6. Server suppen i skåle med rejer på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn  i køkkenet: Lad dine børn skylle hokkaidogræskaret og pille skrællen af løg og hvidløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre