Gratineret pasta med mornaysauce og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 75 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med mornaysauce og grøntsager

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En super simpel pastaret med en smagfuld færdig italienskinspireret grøntsagsblanding, hakkede tomater, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornspasta
  • 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 5 dlfedtfattig mornaysauce
  • 75 gramrevet ost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde op med olivenolie og steg de frosne grøntsager. Tilsæt hakkede tomater og mornaysauce og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

3. Fordel pasta og grøntsagsblandingen i et ovnfast fad og drys med revet ost på toppen. Bag retten i ca. 15 min. til den er gylden på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme revet ost på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre