Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og fyldig suppe med røde linser, snackpeber, hakkede tomater, kokosmælk, spidskommen og karry serveret med creme fraiche på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 fedhvidløg
- 1 stkløg
- 2 stksnackpeber
- 1 spskkarry
- 1 spskspidskommen
- 250 gramrøde linser
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 4 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 dlcreme fraiche 38%
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af hvidløg og løg og hak det groft. Skyl snackpeberne, fjerne kernehuset og skær dem i grove tern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits hvidløg, løg, snackpeber, karry og spidskommen. Skyl linserne og tilsæt herefter linserne og lad dem steg med i et par minutter.3
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, vand og bouillon. Lad suppen simre i ca. 20 min. og gerne længere hvis du har tid. Husk at røre i suppen undervejs.4
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.5
Server suppen i skåle og top med creme fraiche. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af hvidløg og løg og skylle snackpeberne.
Ekstra smag: Top med friske koriander og citronsaft.