Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker og mættende couscoussalat med cherrytomater, squash, hjertesalat, soltørrede tomater og salatost. Serveret med færdigstegte frikadeller og myntedressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 1 stkhjertesalat
- 1 stksquash
- 10 stkcherrytomater
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 stkcitron
- frisk mynte
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous efter anvisningen på pakken.2
Skyl hjertesalat, squash og cherrytomater og skær det hele i små tern. Hak de soltørrede tomater. Vend det hele sammen med couscous, salatost, olivenolie, salt og peber.3
Lun dellerne på en pande, i mikroovnen eller spis dem kolde.4
Skyl mynten og hak den fint. Vend mynten sammen med creme fraiche, salt og peber og smag til med citronsaft.5
Server frikadellerne med couscoussalat og myntedressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. De kan også smage dressingen til og vende salaten sammen.