Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En dejlig cremet broccolisuppe med kartofler og pikantost. Serveret med lækre laksespyd som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 grambagekartofler
- 1 stkløg
- 400 gramfrosne broccolibuketter
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 450 gramlaksefileter
- 100 gramgrøn pikantost
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl bagekartoflerne, pil skrællen af løget og skær det hele i grove tern.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits kartofler og løg. Tilsæt broccolibuketterne, vand og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 20 min.4
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Kom laksestykkerne på grillspyd og krydr med salt og peber.5
Læg laksespyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. til de har fået en fin gylden farve.6
Blend suppen med en stavblender. Tilsæt pikantosten og bring suppen i kog. Smag til med salt og peber.7
Server broccolisuppen i skåle med laksespyd som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme laksestykkerne på spyddene.
Ekstra smag: Kom citronskiver på laksespyddene.