Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En smagfuld og lækker vegetarret med kikærter og masser af grøntsager serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 1 stksquash
- 2 stksnackpeber
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 1 spskspidskommen
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 dåsekikærter
- 1 spskmajsstivelse
- vand
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løget og skyl squashen og peberfrugterne. Skær det hele i små tern.3
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, paprika og spidskommen sammen med grøntsagerne. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og drænede kikærter og lad det simre i 15-20 min.4
Rør majsstivelsen ud i lidt vand i et glas og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.5
Server paprikagryden sammen med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Top med friske koriander.