Max 15 min.: Sandwich med æggesalat. Serveret med bønnesalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 7 stkæg
  • 450 gramfrosne bønner
  • 25 grampinjekerner
  • 3 spskmayonnaise
  • 2 spskcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 pottepurløg
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 650 gramgroft sandwichbrød
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sandwich med æggesalat. Serveret med bønnesalat.

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En skøn hjemmelavet æggesalat serveret mellem to skiver ristet brød med en simpel bønnesalat med soltørret tomater og ristede pinjekerner som tilbehør. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 7 stkæg
  • 450 gramfrosne bønner
  • 25 grampinjekerner
  • 3 spskmayonnaise
  • 2 spskcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 1 pottepurløg
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 650 gramgroft sandwichbrød
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Kog bønnerne i ca. 5 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Rist pinjekernerne på en tør pande.

4. Rør mayonnaise, creme fraiche, karry, sennep og friskhakket purløg sammen i en skål.

5. Pil skrællen af æggene og hak dem i tern. Vend dem herefter sammen med karrydressingen og smag til med salt og peber.

6. Hak de soltørrede tomater fint, vend dem sammen med bønnerne og top med ristede pinjekerner.

7. Skær brødet i skiver og rist dem på en brødrister eller i ovnen.

8. Server æggesalaten mellem to skiver ristet brød og med bønnesalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille æggene.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre