Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En skøn hjemmelavet æggesalat serveret mellem to skiver ristet brød med en simpel bønnesalat med soltørret tomater og ristede pinjekerner som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 7 stkæg
- 450 gramfrosne bønner
- 25 grampinjekerner
- 3 spskmayonnaise
- 2 spskcreme fraiche 18%
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskdijonsennep
- 1 pottepurløg
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 650 gramgroft sandwichbrød
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Kog bønnerne i ca. 5 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.3
Rist pinjekernerne på en tør pande.4
Rør mayonnaise, creme fraiche, karry, sennep og friskhakket purløg sammen i en skål.5
Pil skrællen af æggene og hak dem i tern. Vend dem herefter sammen med karrydressingen og smag til med salt og peber.6
Hak de soltørrede tomater fint, vend dem sammen med bønnerne og top med ristede pinjekerner.7
Skær brødet i skiver og rist dem på en brødrister eller i ovnen.8
Server æggesalaten mellem to skiver ristet brød og med bønnesalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille æggene.