Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre stykker af kylling der er vendt med rugmel og stegt sprøde på panden. Serveret med kartofler i ovnen, kogt broccoli og en simpel paprikadressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 40 gramrugmel
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 1 stkbroccoli
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 0.5 spskpaprika
- 2 spskketchup
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i skiver og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min på en bageplade beklædt med bagepapir.2
Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend herefter kyllingefileterne i melet.3
Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg kyllingefileterne gyldne på begge sider.4
Imens kyllingefileterne steger: Pluk små buketter af broccolien og kog broccolien i ca. 5 min.5
Rør creme fraiche sammen med paprika, ketchup, salt og peber.6
Server de panerede kyllingestykker med ovnbagte kartofler, broccoli og paprikadressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne og røre dressingen sammen.