Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker og nem salat med kyllingekebab, blandet salat, tomat, agurk og hjemmerørt karrydressing serveret med lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 4 stktomater
- 1 stkhjertesalat
- 1 stkagurk
- 285 gramløse majs
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskkarry
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.3
Imens kebabkødet steger: Skyl tomat, salat og agurk og skær ud efter eget ønske. Vend agurk og tomat samme med salaten og majsene.4
Rør creme fraiche sammen med karry og smag til med salt og peber.5
Server salaten toppet med kebabkød og karrydressing og de sprøde miniflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.