Max 15 min.: Salat med kebab og karrydressing. Hertil miniflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stktomater
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskkarry
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Salat med kebab og karrydressing. Hertil miniflutes.

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

En lækker og nem salat med kyllingekebab, blandet salat, tomat, agurk og hjemmerørt karrydressing serveret med lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stktomater
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 285 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskkarry
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på posen.

2. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.

3. Imens kebabkødet steger: Skyl tomat, salat og agurk og skær ud efter eget ønske. Vend agurk og tomat samme med salaten og majsene.

4. Rør creme fraiche sammen med karry og smag til med salt og peber.

5. Server salaten toppet med kebabkød og karrydressing og de sprøde miniflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre