Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pastaretter er et hit i de fleste familier. Her har vi lavet en gratineret udgave med hakket kyllingekød, peberfrugt, hakkede tomater, oregano og selvfølgelig masser af ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 400 gramhakket kyllingekød
- 1 spsktørret oregano
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terninghønsebouillon
- 3 stktomater
- 100 gramrevet ost
- 500 gramstenfri vindruer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget, skyl peberfrugten og hak begge dele fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og kyllingekød. Tilsæt peberfrugt, oregano, hakkede tomater og bouillon og bring det hele i kog.3
Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med sovsen i et ovnfast fad.4
Skyl tomaterne, skær dem i tynde skiver og fordel dem på toppen af fadet. Til sidst drysses med revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i ca. 15 min. til den er gylden på toppen.5
Server den gratinerede pastaret med vindruer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten og toppe med revet ost.