Kalvesteaks med ovnkartofler og granatæblesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 1 stkgranatæble
  • 3 stkæbler
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 100 grampeanuts
  • 400 gramkalvesteaks m. krydderurter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
  •  mayonnaise
  •  ketchup
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kalvesteaks med ovnkartofler og granatæblesalat

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En nem weekendret med lækre kalvesteaks og sprøde ovnkartofler. Serveret med granatæblesalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 1 stkgranatæble
  • 3 stkæbler
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 100 grampeanuts
  • 400 gramkalvesteaks m. krydderurter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
  •  mayonnaise
  •  ketchup

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i både. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i olie. Bag dem i ovnen i 25-30 minutter. Husk at vende dem undervejs.

2. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål - pas på tøjet! Skyl æblerne og skær dem i mundrette stykker. Skyl spinaten og bland den med granatæblekerner, æbler og peanuts og top med dressing efter eget valg.

3. Steg bøfferne på en pande i lidt olie i ca. 2 minutter på hver side, til de er, som du gerne vil ha' dem.

4. Server kalvesteaksene med ovnkartofler, granatæblesalat og dyppelse. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i stykker. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre