Max 15 min.: Cremet pølseret med pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 300 gramkyllingepølser
  • 400 gramfrosne ærter
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Cremet pølseret med pasta

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En super nem og hurtig pølseret! Pasta i en cremet tomatsauce med ærter serveret med stegte pølser og parmesan på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spsktørret oregano
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 300 gramkyllingepølser
  • 400 gramfrosne ærter
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika og løg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og cremefine og lad sovsen simre i 5 min.

3. Imens sovsen simrer: Skær kyllingepølserne i skiver. Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne.

4. Vend de frosne ærter i sovsen og lad den simre i ca. 1 min. Vend pastaerne sammen med sovsen eller server det hver for sig.

5. Server den cremede pølseret i skåle og top med parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre