Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En nem og smagfuld rodfrugtsuppe med rodfrugter fra frost, kikærter og friskost. Serveret med broccoli og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 7 dlvand
- 1 dåsekikærter
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 1 stkbroccoli
- 100 gramfriskost med urter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits rodfrugterne. Tilsæt vand og lad det simre i ca. 10 min.3
Skyl kikærterne og tilsæt dem suppen.4
Lun flutene i ovnen.5
Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.6
Kom friskost i suppen og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.7
Server suppen i skåle med broccoli og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne og dække bord.