Fyldig tomatsuppe med snackpeber, soltørrede tomater og røde linser

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramrøde linser
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskspidskommen
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig tomatsuppe med snackpeber, soltørrede tomater og røde linser

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En fyldig og smagfuld tomatsuppe med snackpeber, røde linser, hakkede tomater, soltørrede tomater, paprika og karry. Serveret med creme fraiche og ristede kikærter på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 stksnackpeber
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramrøde linser
  • 1 spskpaprika
  • 1 spskkarry
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekikærter
  • 1 spskspidskommen
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl snackpeberne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær det hele i grove tern og skyl de røde linser.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, karry, grøntsager og de røde linser i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater, soltørrede tomater, vand og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min.

3. Skyl kikærterne og tør dem i et klæde. Varm en pande op med olivenolie og svits spidskommen. Tilsæt kikærterne og steg dem i 7-8 min. til de er sprøde.

4. Læg de stegte kikærter på et stykke bagepapir eller på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af. Krydr med salt.

5. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

6. Server suppen i skåle med creme fraiche og sprøde kikærter på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kikærterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre