Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
40 min
Ventetid
0 min
En lækker pastaret med røde linser, squash, hakkede tomater, cremefine, paprika og oregano. Serveret med en simpel grøn salat med olie-eddikedressing og ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 100 gramrøde linser
- 0.5 stksquash
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 dlvand
- 70 gramtomatpuré
- 1 spsktørret oregano
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 250 gramfuldkornspasta
- 100 gramrevet ost
- 25 grampinjekerner
- 0.5 dlolivenolie
- 2 spskeddike
- 1 spskhonning
- 125 gramkrøllet salatmix
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl de røde linser. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika.3
Tilsæt de røde linser, squash, hakkede tomater, cremefine, vand, tomatpure, oregano og bouillon og lad det simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.4
Imens sovsen simrer: Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tænd ovnen på 200 grader varmluft.5
Fordel pastaerne og sovsen i et ovnfast fad og drys med revet ost på toppen. Bag retten i ovnen i ca. 10 min. til den er gylden på toppen.6
Rist pinjekernerne på en tør pande og rør olivenolie, eddike og honning sammen i en skål. Vend salaten og dressingen sammen og top med ristede pinjekerner.7
Server den gratinerede pasta med grøn salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme revet ost på toppen og røre dressingen sammen.