Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En italiensk klassiker med lækker tomatsauce med chorizo og svampe. Har du basilikum eller andet grønt på lager, så brug det som topping. Vi serverer retten med marinerede oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramhel mild chorizopølse
- 3 fedhvidløg
- 100 gramskiveskårne champignon
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 dåsehakkede tomater
- 50 gramtomatpuré
- 0.5 spsktørret oregano
- 180 gramolivenmix
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Begynd med at skære chorizoen i mindre stykker. Skræl og hak hvidløget groft. Steg chorizoen sprød på en pande i lidt olivenolie sammen med svampe og hvidløg.2
Imens chorizoen steger tilbereder du pastaen efter anvisningen på pakken.3
Og så tilbage til panden med chorizoen: Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og oregano. Lad saucen småsimre indtil pastaen er færdigkogt og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt vand hvis sauce er meget tyk.4
Bland pasta og sauce godt sammen. Hæld oliven i en skål og gem evt. krydderolien som topping til pastaen.5
Server pastaretten med oliven og evt. lidt grønt som basilikum eller andet på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære chorizoen i mundrette bidder, røre i saucen og smage til.