Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med saftige krebinetter vendt i rugmel og serveret med kartofler og grøntsager bagt i ovnen med citron, feta og kapers. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkaubergine
- 1 stksquash
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkrødløg
- 500 gramhakket svinekød
- 1 stkæg
- 50 gramrugmel
- 2 spskkapers
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 1 stkcitron
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Skyl aubergine, squash og peberfrugt og skær det hele i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske.3
Vend det hele sammen med olivenolie, salt og peber og kom det på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 25 min.4
Rør kødet sammen med salt og peber.5
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og hæld rugmelet i en anden dyb tallerken. Form bøffer af farsen og vend dem herefter først i æg og derefter i rugmel, så bøfferne er dækket helt på alle sider.6
Varm en pande op med rapsolie og steg bøfferne ved middel varme på begge sider.7
Hak kapers fint, mos fetaen med en gaffel og vend sammen med citronskal. Vend herefter sammen med de ovnbagte kartofler og grøntsager og smag til med citronsaft.8
Server krebinetterne med citronmarinerede kartofler og grønt. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn mose fetaen med en gaffel.
Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.