Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker bowl med kyllingekebab, kartoffeltern bagt i ovnen, spidskål, tomater, agurk, syltede rødløg og oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye kartofler
- 0.5 stkspidskål
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 300 gramfærdig kyllingekebab
- 110 gramoliven m. urter
- syltede rødløg
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i små tern. Kom kartoflerne i et ovnfast fad og vend dem med olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl tomater og agurk og skær begge dele ud efter eget ønske.4
Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet efter anvisningen på posen.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsbowl. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.
Tips til ekstra smag: Top med friske krydderurter.