Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker fiskeret med torskeloins i en lækker karrysovs med masser af grøntsager og kokosmælk. Serveret med broccoli, ris og peanuts som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 2 spskkarry
- 1 spskspidskommen
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 4 dlkokosmælk
- 2 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkbroccoli
- 400 gramtorskeloins el. torskefilet
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og grøntsagsblandingen.3
Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.4
Pluk små buketter af broccolien og kog dem møre i letsaltet vand.5
Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.6
Skær torskeloins i mundrette stykker, kom dem i sovsen og lad dem simre med i ca. 5 min.7
Server torskeloins med karrysovs, dampende varme ris, broccoli og peanuts som topping. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med mangochutney.