Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Nem aftensmad til travle dage! Super nemme og lækre flødekartofler, der er lavet på forhånd og blot skal varmes. Serveret med en fyldig salat med stegte kikærter, æbler, sukkerærter og saltede mandler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1400 gramfærdige flødekartofler
- 1 dåsekikærter
- 1 spskpaprika
- 3 spsksoya
- 0.25 spsktørret oregano
- 75 gramsalatmix
- 2 stkæbler
- 125 gramsukkerærter
- 100 gramsaltede mandler
- olivenolie
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Tilbered flødekartoflerne som anvist på pakken. Hæld de færdige flødekartofler i et fad.2
Hæld vandet fra kikærterne og steg dem på en pande med lidt olie, paprika, soya og oregano. Steg dem ved middelvarme i 7-10 minutter og smag til med salt og peber.3
Skyl salat, æbler og sukkerærter. Skær æblet i tynde både og halver sukkerærterne. Hvis dine børn ikke kan lide blandet salat, kan du tage lidt æbler og sukkerærter fra som gnavergrønt.4
Hak mandlerne og bland dem med salat, æbler, sukkerærter og kikærter og top med valgfri dressing.5
Server flødekartoflerne med den fyldige salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære æbler og sukkerærter.