Kartoffel- og porresuppe med rodfrugtchips

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkartofler
  • 3 stkporre
  • 6 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramrodfrugtchips
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffel- og porresuppe med rodfrugtchips

I samarbejde med

En supernem, lækker og cremet kartoffel- og porresuppe med sprøde rodfrugtchips som topping. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkartofler
  • 3 stkporre
  • 6 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 100 gramrodfrugtchips
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Rens porrerne for jord, vask dem grundigt og snit dem fint.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kartofler og porrer. Tilsæt vand, cremefine og bouillon og lad det hele simre under låg i ca. 15 min. eller til kartoflerne er møre.

3. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Server suppen i skåle og top med sprøde rodfrugtchips og evt. purløg hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skrælle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre