Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker bowl med hakket kylling og kidneybønner stegt med fajita-krydderi, bulgur, en færdigblandet salat, peberfrugt, agurk, avocado og hvidløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 400 gramhakket kyllingekød
- 1 dåsekidneybønner
- 40 gramfajita spice mix
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 2 stkavocado
- 2.5 dlfraiche 5%
- 1 fedhvidløg
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingekødet. Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Tilsæt kidneybønner og smag til med fajita-krydderi, salt og peber.3
Skyl agurk og rød peber og skær begge dele i tern. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern.4
Rør fraiche sammen med presset hvidløg.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsbowl. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friske koriander og limesaft.