Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Dette er en skøn ret med færdigmarineret svinefilet bagt med kartofler og grøntsager. Retten serveres med tzatziki som tilbehør. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stksquash
- 1 stkrød peberfrugt
- 2 stkrødløg
- 200 grambrune champignon
- 1 spskfrisk eller tørret timian
- 400 grammarineret filet med artiskok og hvidløg
- 0.5 stkagurk
- 200 gramgræsk yoghurt
- 1 fedhvidløg
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Skyl kartofler, squash og rød peber, pil skrællen af rødløget og rens champignonerne. Skær alt i grove stykker og vend med timian, en god sjat olivenolie, salt og peber. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt det hele i ovnen.3
Brun svinefileten af i lidt olivenolie på en pande. Læg derefter fileten ovenpå kartoflerne og grøntsagerne i ovnen og steg videre i ca. 20 minutter.4
Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Rør græsk yoghurt sammen med agurk og presset hvidløg og smag til med salt og peber.5
Server den lækre filet med de ovnbagte kartofler, grøntsager og tzatziki som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tzatzikien sammen.