Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Denne lækre pastaret er uden kød. Vi bruger en frossen ratatouilleblanding og en færdig pastasauce, så det går lynhurtigt at få lavet lækker aftensmad med masser af grønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfettuccine
- 500 gramfrossen ratatouille
- 2 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 400 gramfærdig pastasauce
- 1 dlvand
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisning på pakken.2
Hæld den frosne ratatouilleblanding i en gryde med lidt olie. Tilsæt presset hvidløg, paprika og oregano og steg i ca. 5 minutter.3
Tilsæt pastasaucen. Hæld derefter lidt vand i sauceglasset og ryst godt, så du får resterne med. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.4
Når pastaen er færdigkogt: Vend den med lidt olie så den ikke klistrer sammen. Server pastaen i dybe tallerkener med grøntsagsaucen. Top med revet parmesan og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege grøntsagerne og smage til.