Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Vegetariske grillpølser serveret med en lækker pastasalat med blåbær, cherrytomater, agurk, edamamebønner, saltede mandler og en simpel basilikumdressing. Fyr op under grillen hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 150 gramedamamebønner
- 0.5 stkagurk
- 20 stkcherrytomater
- 35 gramsalatmix
- 125 gramblåbær
- 50 gramsaltede mandler
- 240 gramvegetariske grillpølser
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut. Kom herefter pastaerne og edamamebønnerne i en si og overhæld med koldt vand og lad det hele dryppe af.2
Skyl agurk, cherrytomater, salat og blåbær. Skær agurk og cherrytomater ud efter eget ønske og hak mandlerne groft.3
Vend pastaerne sammen med alle grøntsagerne, en god sjat olivenolie og smag til med salt og peber.4
Varm en pande op med lidt olivenolie eller fyr op under grillen. Steg eller grill grillpølserne til de har fået lidt stegeskorpe.5
Imens pølserne steger: Rør creme fraiche sammen med friskhakket basilikum og smag til med citronsaft, salt og peber.6
Server de vegetariske grillpølser med pastasalaten og basilikumdressingen som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta.