Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En smagfuld gryderet med kartofler, aubergine og rød peberfrugt i en sovs af karry, paprika, spidskommen, hakkede tomater og madlavningsfløde. Serveret med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 350 gramkartofler
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkaubergine
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 0.5 spskspidskommen
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 grambulgur
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.2
Skræl kartoflerne og skyl peberfrugten og auberginen. Skær det hele i små tern.3
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits karry, paprika og spidskommen sammen med løg og hvidløg. Tilsæt kartofler, peberfrugt og aubergine og lad det stege med i et par minutter.4
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, madlavningsfløde og bouillon og lad retten simre i ca. 25 minutter. Smag til med salt og peber.5
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.6
Server den vegetariske gryderet med bulgur i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle aubergine og rød peberfrugt.