Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og nem fiskeret med en grøntsagsblanding fra frost, rød pesto, cremefine og rødspættefileter på toppen. Serveres med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 2.5 dlcremefine 15%
- 130 gramrød pesto
- 1 fedhvidløg
- 1 stkcitron
- 225 gramrødspættefileter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Vend grøntsagsblandingen sammen med cremefine, rød pesto, presset hvidløg, salt og peber i et ovnfast fad. Bag det i ovnen i ca. 10 minutter.3
Imens grøntsagsfadet er i ovnen: Skær citronen i skiver. Rul rødspættefileterne sammen, så det ligner små roser. Krydr dem med salt og peber.4
Tag fadet ud af ovnen og læg citronskiverne og de rullede rødspættefileter oven på grøntsagerne. Bag videre i ca. 10-15 minutter.5
Server rødspættefileterne i grøntsagsfadet med dampende varme bulgur til. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, bulgur og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.