Max 15 min.: Sandwich med mozzarella og bønne-spread. Hertil asparges.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 fedhvidløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 0.25 dlolivenolie
  • 1 spskpaprika
  • 1 tsktørret oregano
  • 1 tsktørret timian
  • 250 gramgrønne asparges
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 20 gramspæde spinatblade
  • 2 kuglemozzarella
  • 4 stkgrov cafésandwich
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Sandwich med mozzarella og bønne-spread. Hertil asparges.

I samarbejde med

En lækker sandwich med mozzarella, spinat, tomat, agurk og en smagfuld spread af kidneybønner, hvidløg, tomatpuré, paprika, oregano og timian. Serveres med grønne asparges som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 fedhvidløg
  • 70 gramtomatpuré
  • 0.25 dlolivenolie
  • 1 spskpaprika
  • 1 tsktørret oregano
  • 1 tsktørret timian
  • 250 gramgrønne asparges
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 20 gramspæde spinatblade
  • 2 kuglemozzarella
  • 4 stkgrov cafésandwich
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Pil skrællen af hvidløget. Blend kidneybønner, hvidløg, tomatpuré, olivenolie, paprika, oregano, timian og salt i en minihakker eller med en stavblender, til du har en ensartet masse. Smag til med salt og peber.

2. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Blancher aspargesene i en gryde i ca. 1 minut.

3. Skyl agurken, tomaterne og spinaten. Skær agurken, tomaterne og mozzarellakuglerne i skiver.

4. Lun sandwichbrødene på en brødrister eller i ovnen.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen sandwich med de lækre asparges som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre