Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker sandwich med mozzarella, spinat, tomat, agurk og en smagfuld spread af kidneybønner, hvidløg, tomatpuré, paprika, oregano og timian. Serveres med grønne asparges som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 dåsekidneybønner
- 1 fedhvidløg
- 70 gramtomatpuré
- 0.25 dlolivenolie
- 1 spskpaprika
- 1 tsktørret oregano
- 1 tsktørret timian
- 250 gramgrønne asparges
- 0.5 stkagurk
- 2 stktomater
- 20 gramspæde spinatblade
- 2 kuglemozzarella
- 4 stkgrov cafésandwich
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Pil skrællen af hvidløget. Blend kidneybønner, hvidløg, tomatpuré, olivenolie, paprika, oregano, timian og salt i en minihakker eller med en stavblender, til du har en ensartet masse. Smag til med salt og peber.2
Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Blancher aspargesene i en gryde i ca. 1 minut.3
Skyl agurken, tomaterne og spinaten. Skær agurken, tomaterne og mozzarellakuglerne i skiver.4
Lun sandwichbrødene på en brødrister eller i ovnen.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen sandwich med de lækre asparges som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.