Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi sprøde torskestykker paneret i panko, bagte rodfrugter og grøntsager, og en urtedressing af creme fraiche, mayonnaise, dild, kapers og citronsaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramfrossen grill og ovngrønt
- 225 gramtorskefilet
- 1 stkæg
- 50 grampanko eller almindelig rasp
- 1 pottedild
- 2 tskkapers
- 250 gramcreme fraiche 18%
- 1 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Kom de frosne rodfrugter og grøntsager på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i lidt olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.3
Skær torskefiletterne i mindre stykker.4
Slå ægget ud i en skål og pisk det. Hæld pankoraspen på en flad tallerken og vend det sammen med lidt salt og peber. Vend først torskestykkerne i æggemassen og derefter i pankoen.5
Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg torskestykkerne ved middelvarme, til de er gyldne.6
Skyl dilden. Hak dild og kapers fint og vend det sammen med creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, salt og peber.7
Server de sprøde torskestykker med de ovnbagte rodfrugter og grøntsager og urtedressingen som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen eller piske ægget.