Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker sommerret med pølser, hjemmelavede grove fritter, smagfuld jordbærsalat og en simpel basilikumdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 grambagekartofler
- 350 gramjordbær
- 1 stkagurk
- 125 gramkrøllet salatmix
- 150 grammini mozzarella
- 360 gramferske bacon- og cheddar griller
- 1 pottefrisk basilikum
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem til grove fritter. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.3
Skyl jordbærrene og agurken og skær dem efter eget ønske. Vend dem sammen med salaten, mozzarellakugler og en god sjat olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.4
Fyr op under grillen eller varm en pande op med lidt olivenolie. Steg pølserne.5
Imens pølserne steger: Skyl basilikum, hak den fint og vend den sammen med creme fraiche. Brug evt. en minihakker eller en stavblender. Smag til med salt og peber.6
Server pølserne sammen med de grove fritter, jordbærsalaten og basilikumdressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende de grove fritter med olivenolie, salt og peber og skylle jordbærrene.
Ekstra smag: Tilsæt citronskal og citronsaft til jordbærsalaten.