Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og nem ret med fuldkornsspaghetti vendt med en simpel tomatsauce med champignoner. Serveret med pølser og parmesan på toppen. Fyr op under grillen eller steg pølserne på en pande. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 100 gramskiveskårne champignon
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 spsktørret oregano
- 320 gramfrankfurter
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og champignoner. Tilsæt hakkede tomater og oregano og lad det simre. Smag til med salt og peber.4
Fyr op under grillen eller steg pølserne på en pande.5
Vend spaghettien sammen med tomatsaucen.6
Server spaghettien i tomatsauce med stegte pølser og revet parmesan på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord. De kan også røre i tomatsaucen og smage den til.