Mexicansk risret med peberfrugt og kidneybønner. Hertil guacamole og majskolber.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 40 gramfajita spice mix
  • 2 stkmajskolber
  • 150 gramguacamole
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Mexicansk risret med peberfrugt og kidneybønner. Hertil guacamole og majskolber.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En smagfuld vegetarisk risret med peberfrugt, kidneybønner, hakkede tomater og fajita-krydderier. Serveret med en færdiglavet guacamole og majskolber. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 40 gramfajita spice mix
  • 2 stkmajskolber
  • 150 gramguacamole
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af løget og skær det i tern. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i små tern.

3. Varm en dyb pande op med lidt olivenolie og svits løg og peberfrugt.

4. Skyl kidneybønnerne og hæld dem i panden sammen med hakkede tomater og fajita-krydderiet. Lad det hele simre i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.

5. Kog majskolberne efter anvisning på pakken og skær dem herefter i halve.

6. Vend risene og bønnegryden sammen. Server retten i skåle toppet med guacamole og majskolber som tilbehør. Du kan også tilføje friske koriander og creme fraiche, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også skylle kidneybønnerne.

Ekstra smag: Top med creme fraiche og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre