Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En smagfuld vegetarisk risret med peberfrugt, kidneybønner, hakkede tomater og fajita-krydderier. Serveret med en færdiglavet guacamole og majskolber. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 2 stkblandede peberfrugter
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 40 gramfajita spice mix
- 2 stkmajskolber
- 150 gramguacamole
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løget og skær det i tern. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær peberfrugten i små tern.3
Varm en dyb pande op med lidt olivenolie og svits løg og peberfrugt.4
Skyl kidneybønnerne og hæld dem i panden sammen med hakkede tomater og fajita-krydderiet. Lad det hele simre i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.5
Kog majskolberne efter anvisning på pakken og skær dem herefter i halve.6
Vend risene og bønnegryden sammen. Server retten i skåle toppet med guacamole og majskolber som tilbehør. Du kan også tilføje friske koriander og creme fraiche, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også skylle kidneybønnerne.
Ekstra smag: Top med creme fraiche og friske koriander.