Frosne jordbær-bites med græsk yoghurt og mørk chokolade

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 100 gramjordbær
  • 2 dlgræsk yoghurt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 2 spsksirup
  • 100 grammørk chokolade
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Frosne jordbær-bites med græsk yoghurt og mørk chokolade

I samarbejde med

Hvis du er på sociale medier, så har du helt sikkert set de her lækre jordbær-bites! Det er små is med græsk yoghurt og jordbær, som overtrækkes med chokolade. De er perfekte som en sød sommersnack. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramjordbær
  • 2 dlgræsk yoghurt
  • 1 spskvaniljesukker
  • 2 spsksirup
  • 100 grammørk chokolade
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skyl jordbærrene, fjern stilkene og skær bærrene i små tern. Vend dem sammen med græsk yoghurt, vaniljesukker og sirup.

2. Fordel klatter af yoghurtmassen på et stykke bagepapir (ca. en spiseskefuld) og kom dem i fryseren i 5-6 timer.

3. Når de små is ved at være klar, så hak chokoladen og smelt den over vandbad i en gryde. Dyp de frosne jordbær-bites i chokoladen og stil dem tilbage i fryseren i et par minutter. Herefter må der guffes. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbær i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre