Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En lækker måltidssalat med spidskål, majs, cherrytomater, agurk, avocado, syltede rødløg og salatost. Serveres med lune hvidløgsflutes og en hjemmelavet dressing af creme fraiche og soltørrede tomater. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 0.5 stkspidskål
- 20 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 2 stkavocado
- 285 gramløse majs
- 100 gramsalatost i tern 3%
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- syltede rødløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Lun hvidløgsflutene efter anvisningen på pakken.2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl cherrytomaterne og agurken og skær begge ud efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær i tern. Hak din ønskede mængde syltede rødløg fint.3
Vend spidskålen sammen med cherrytomater, agurk, syltede rødløg, avocado, drænede majs, salatost og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.4
Blend de soltørrede tomater sammen med creme fraiche - brug evt. en stavblender eller en minihakker.5
Server salaten med dressing på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.