Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
50+ min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en grillfilet med smokey BBQ, kogte kartofler og grillede grøntsager med en simpel hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grammarmoreret grillfilet med smokey BBQ
- 0.5 stksquash
- 3 stksnackpeber
- 650 gramnye danske kartofler
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 70 gramrucola
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Fyr op for grillen eller steg fileten i ovnen efter anvisningen på pakken.2
Skyl squashen og snackpebrene. Skær squashen i skiver og snackpebrene i grove stykker. Vend det hele i lidt olivenolie, salt og peber og steg det på grillen eller i ovnen. Kan du få grønne asparges, så skyl dem, knæk den nederste del af og giv også dem en tur på grillen.3
Imens kødet og grøntsagerne tilberedes: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.4
Hak de soltørrede tomater fint og vend dem sammen med de stegte grøntsager, rucola og lidt olie fra de soltørrede tomater.5
Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg, salt og peber.6
Server grillfileten sammen med de kogte kartofler, de grillede grøntsager og hvidløgsdressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre hvidløgsdressingen sammen. De kan også blande salaten.