Grillfilet med kartofler, grillede grøntsager og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grammarmoreret grillfilet med smokey BBQ
  • 0.5 stksquash
  • 3 stksnackpeber
  • 650 gramnye danske kartofler
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 70 gramrucola
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillfilet med kartofler, grillede grøntsager og hvidløgsdressing

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Her serverer vi en grillfilet med smokey BBQ, kogte kartofler og grillede grøntsager med en simpel hvidløgsdressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grammarmoreret grillfilet med smokey BBQ
  • 0.5 stksquash
  • 3 stksnackpeber
  • 650 gramnye danske kartofler
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 70 gramrucola
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Fyr op for grillen eller steg fileten i ovnen efter anvisningen på pakken.

2. Skyl squashen og snackpebrene. Skær squashen i skiver og snackpebrene i grove stykker. Vend det hele i lidt olivenolie, salt og peber og steg det på grillen eller i ovnen. Kan du få grønne asparges, så skyl dem, knæk den nederste del af og giv også dem en tur på grillen.

3. Imens kødet og grøntsagerne tilberedes: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

4. Hak de soltørrede tomater fint og vend dem sammen med de stegte grøntsager, rucola og lidt olie fra de soltørrede tomater.

5. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg, salt og peber.

6. Server grillfileten sammen med de kogte kartofler, de grillede grøntsager og hvidløgsdressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre hvidløgsdressingen sammen. De kan også blande salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre